Müftü Taştan, Kutlu Doğum Haftası Programını Açıkladı

0
113

müftü taştan2İskenderun İlçe Müftüsü Mehmet Taştan, her yıl 14-20 Nisan tarihleri arasında Hz. Muhammed (S.A.V.)’in doğum günü olarak kutlanan Kutlu Doğum Haftası’nın İskenderun programını açıkladı.

Müftülük binasında düzenlediği basın açıklamasında kutlama etkinliklerinin protokol ziyareti ile başlayacağını kaydeden Müftü Taştan; “Bugün, Barbaros Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde saat 13.00’de Konuşmacı Vaiz Mehmet Altunal tarafından ‘Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı’ konulu seminer verecek. Yine aynı gün İrfan Zahitoğlu tarafından Dr. Gani Bahadırlı Ortaokulu öğrencilerine ‘Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı’ ile seminer verilecek. Seminerlerimiz hafta boyunca devam edecek.

16 Nisan Perşembe günü de 09.30’da İskenderun Boyacılar Parkı’nda gül dağıtımımız olacak. 18 Nisan Cumartesi günü saat 17.00’da İskenderun Atatürk Anıt Alanı’nda Samsun Eğitim Merkezi Müdürü Doktor İhsan Şenocak tarafından İskenderun halkına ‘Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı’ ile ilgili konferans verilecek ve programın devamında ise şiir ve ilahi yarışmalarımız yapılıp, İskenderun halkına kutlu doğum pilavımız ikram edilecek” şeklinde konuştu. Müftü Taştan, yapılacak etkinliklere tüm İskenderun halkını davet etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here