MKÜ’de 571 Fidan Dikimi Yapıldı

0
118

mkü-fidan dikimi1MKÜ Stratejik Düşünce Topluluğu, yaklaşmakta olan Kutlu Doğum Haftası sebebiyle kampus içinde 571 fidan dikimi gerçekleştirdi. Fidan dikimine akademisyenler ve öğrenciler yoğun katılım gösterdi. Etkinlikte açıklama yapan Stratejik Düşünce Topluluğu Akademik Danışmanı Arş. Gör. Abdullah Aydın; “Topluluğumuz, sadece üniversite bünyesinde değil, Hatay genelinde genç arkadaşlarımızı sosyal sorumluluk projelerine dâhil ediyor. Pasif gençlikten, ecdad bilinciyle, Milli ve Manevi şuur ile yetişen aktif gençlik yetiştiriyoruz.

mkü-fidan dikimi2

Bugün de bu kapsamda, âlemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed (s.a.v)’in kutlu doğumu vesilesiyle, fidan dikimi organizasyonu gerçekleştirdik. Bu etkinlikle hem Efendimiz’i andık hem de her Müslüman’ın görevlerinden olan ‘arzın imarı ve neslin inşası’ için çalıştık” dedi.

Stratejik Düşünce Topluluğu, 3 yıldır Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’nde manevi ve ahlaki değerler çizgisinde, üniversite gençliğine yönelik aktif olarak faaliyetler gösteriyor. Dünya üzerinde gerçekleşen hadiselere duyarsız kalmayıp, bu konularda fikir üretip, etkinlikler, söyleşiler, seminer ve konferanslar yapıyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here