MKÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Özel Yetenek Sınavları Yapıldı

0
350

mkü-besyo sınavı1Mustafa Kemal Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği, Antrenörlük Eğitimi, Spor Yöneticiliği ve Rekreasyon Bölümüne  2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılında yapılacak olan öğrenci alımı için düzenlenen Özel Yetenek Sınavları tamamlandı.

Sınavların ilk gününde, Mustafa Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Fatih Can ve Genel Sekreteri Salih Baldız eşliğinde Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunu ziyaret eden Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, şeffaf ve adil bir ortamda gerçekleşen sınavlara katılan öğrenciler ile sohbet ederek başarılar diledi. Sınavların böyle örnek bir ortamda gerçekleşmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Güder, yeni bir eğitim döneminde yetenekli gençlerle bir arada olmanın geleceğe dair olan umudunu artırdığını ifade ederken, daha önceki yıllarda birçok başarıya imza atan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunun yeni eğitim yılında da bu başarılara yenilerini ekleyeceğine dair olan inancını sözlerine ekledi.

Sınavlara katılan öğrenci adaylarının içinde bulunduğu heyecanlı süreç, 07 Eylül 2014 tarihinde sonuçların açıklanması ile sona erecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here