Milli İttifak Hatay’da Aday Tanıtım Şöleni Düzenliyor

0
117

milli ittifak8Saadet Partisi Hatay İl Başkanlığından yapılan açıklamada 19 Nisan Pazar günü saat 14.00’de Antakya HATMEK Konferans Salonunda Milli İttifak aday tanıtım şöleni düzenleneceği ve herkesin davetli olduğu bildirildi.

Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi’nin beraber seçime girme kararından sonra oluşan “Milli İttifak”, oluşturdukları ortak liste ile Hatay’daki Milletvekili adaylarını, “Aday Tanıtım Şöleni” ile kamuoyuna tanıtacak.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Saadet Partisi Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe; “Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan ve Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal’ın katılacağı, Hatay 1. Sıra Milletvekili adayımız Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, 2. Sıra adayımız Nevin Zeytineli ve diğer tüm adaylarımızın tanıtılacağı etkinlikte ayrıca ünlü sanatçı Yusuf Karaburç’un konser verecek” dedi.

Eğe, 19 Nisan Pazar günü saat 14.00’da Antakya’da Fatih cami ve stadyum yanındaki HATMEK konferans salonunda yapacakları Aday tanıtım şölenine herkesi beklediklerini söyledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here