Milletvekili Karasayar; “Bayramlarımız Milletimizin Kaynaşmasına Vesile Olan Günlerdir”

0
99

ramazan bayramı7Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Ramazan Bayramı nedeniyle yazılı bir kutlama mesajı yayınladı.

Birlik, beraberlik, rahmet ve bereket gibi manevi duyguların zirve yaptığı mübarek Ramazan ayının ardından, bir Ramazan Bayramı’na daha hep birlikte erişmiş olmanın sevinci içerisinde olduğunu ifade eden Karasayar; “Dargınlıkların unutulduğu, kardeşlik duygularımızın pekiştiği, sevgi, saygı ve hoşgörümüzün arttığı bayramlarımız, milletimizin kaynaşmasına vesile olan en müstesna günlerin başında gelmektedir. Bu manada bizler de, bayramlarımızı bu cennet vatan için şehit düşmüş ecdadımızın aziz hatırasına yakışır bir şekilde milli birlik ve beraberliğimizin daha da güçlenmesi için önemli bir fırsat olarak değerlendirmeli, başta kendi eş, dost ve akrabalarımız olmak üzere bütün hasta, yaşlı ve kimsesizleri ziyaret ederek, hayır dualarını almalı ve onları da sevindirmeliyiz.

Tüm İslam coğrafyasına huzur ve mutluluk getirmesi temennisiyle, başta Hataylı hemşerilerimiz olmak üzere tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, sevgi ve selamlarımı sunuyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here