Milletvekili Abdulkadir Özel’den İTSO’ya Ziyaret

0
40

Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, beraberinde İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Abdulkerim Güven ve Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Keskin olmak üzere İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO)’na nezaket ziyaretinde bulundu.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek bölgenin ekonomik sorunları hakkında milletvekili Özel’e bilgiler verdi.

İTSO’nun şehrin en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu vurgulayan Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel de bölgenin ekonomik ve sosyal konularının en yetkili mercilerde çözülmesi konusunda çalışacaklarını bildirdi.

Özel’in ziyaretinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’ın yanı sıra İTSO Başkan Yardımcıları Muhsin Yeter ile Mahir Taner, İTSO Muhasip Üye Gassan Kuran, İTSO yönetim kurulu üyeleri Müfit Tennioğlu,  Sanem Akpınar, Raşit Özyurt, Hıdır Güneş, İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakıf Başkanı Doğan Erten,  İTSO Genel Sekreteri Figen Gül Dönmez de hazır bulundu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here