Millet Partisi Adayları Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

0
144

millet partisi1Kundakçı; “Ülkemizi Muhteşem Türkiye Haline Dönüştürmeye Kararlıyız!”

Millet Partisi Hatay Milletvekili Adayları, İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek basın mensuplarıyla bir araya geldiler.

Millet Partisi Adaylarını karşılayan Cemiyet ikinci Başkanı Rızkullah Terbiyeli, seçim çalışmaları kapsamında adaylara başarılar diledi.

Tüm adaylar adına konuşan Millet Partisi Hatay Milletvekili 1. sıra Adayı Mustafa Kundakçı, Türkiye’mizde ülkemizi parçalama ve kardeşi kardeşe düşman etme çabalarının sürdürüldüğünü öne sürerek; “Ülkemizin varlığı, milli birliğimiz ve geleceğimiz tarihte ender rastlanan düzeyde tehlikede ve tehdit altındadır. Türk dünyası, İslam Alemi, Avrupa Birliği ve tüm komşu ülkelerle ilişkiler bozulmuş, adeta düşman kardeşler haline gelinmiş, uluslar arası itibarımız zayıflatılmıştır. Ülke ekonomisi beynelmilel sermayenin kontrolüne terk edilmiş, ülkenin borcu on üç yılda üç kattan fazla artmıştır” dedi.

millet partisi2

Kundakçı, Millet Partisi olarak nasıl bir devlet istediklerini de şöyle açıkladı;

“İnsan hak ve hürriyetlerine dayalı ‘Hukuk Devleti’, milli iradenin önündeki engellerin kalktığı ‘Demokrasi’, din düşmanlığı gibi din istismarının da bittiği ‘Laiklik’, fakirlik ve çaresizliğin tarihe gömüldüğü herkesin sosyal adalet şemsiyesine alındığı ‘Kerim devlet’, bilim, hikmet ve erdemle donatılan, sorun üretmeyen, çözüm üreten ‘bilge devlet ve bilgi toplumu’, büyüyen, gelişen, zengn, mutlu, muktedir ve insanlığın yeni barış medeniyeti ‘İslam Rönesansı’nı yöneten ‘Muhteşem Türkiye Projesi’ni gerçekleştireceğiz.

Türk siyasetini anayasa başta olmak üzere yeniden, barış, uyum, güven içinde, hukukun üstünlüğünü, bilim, hikmet ve ahlakı kılavuz yaparak Türkiye’mizi muhteşem Türkiye haline dönüştürmeye kararlıyız! Türkiye’nin çözülemeyecek hiçbir sorunu yoktur. Milletin sorunlarını samimiyet ve işleri ehline vererek çözeceğiz.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here