MHP’li Gül, Ak Parti’yi Proje Hırsızlığıyla Suçladı

0
80

ibrahim gül2MHP İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül, MHP Grup Başkan vekili Garip Şandır’ın Gezi Parkı olaylarında hayatını kaybedenlerin isimlerinin cadde ve sokaklara verilmesi ile ilgili gündem maddesinde, İskenderun’da yaşamış ve şehit olmuş kişilere böyle bir uygulama yapılması gerektiğini savunduğunu hatırlatarak, bu fikrin Ak Parti tarafından çalındığını öne sürdü.

Şandır’ın konuşmasında Şehit Köy Korucusu Ömer Salık’ın adının bir cadde, sokak veya Parka verilmesini teklif ettiğini kaydeden MHP’li Gül; “İskenderun Belediyesi Meclis kayıt ve tutanaklarında yer alan bu konuşmadan sonra İskenderun Kamuoyunda böyle bir beklenti doğmuştur. İskenderun Halkı İskenderun’da bir Cadde Sokak veya Parka Gönüllü köy koruculuğu sırasında şehit olan Ömer Salık ismin verilmesini istemektedir. Şehit Köy korucusu Ömer Salık isminin Bir Cadde ve Sokak’ta yer alması teklifinin İskenderun’da yankı bulması üzerine AKP İskenderun İlçe Başkanı Yerel bir gazeteye demeç vererek, teklifi kendileri yapıyormuş gibi, proje hırsızlığı yapmıştır.

Sayın ilçe başkanının MHP’li Belediye meclis üyelerinin teklifine sıcak bakması, beğenmesi aslında MHP’nin fikir ve proje bazında haklılığını göstermektedir. Ancak ana fikrin MHP’ye ait olduğunu belirterek, kendilerinin de desteklediklerini ve ilave etmek istediklerini söylemesi siyasi nezaket olarak daha şık olurdu” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here