Melekler Yarı Final Serisine Buruk Başladı

0
119

bayan basketbol (39)Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi Play-Off Yarı Final Turunda heyecan, geçtiğimiz hafta sonu Hatay BŞB ile Mersin BŞB arasında oynanan karşılaşmayla başladı. Hatay’ın Melekleri, sahalarında oynadıkları yarı final ilk maçında Mersin temsilcisine 80-85 mağlup olarak seriye buruk başladılar.

Misafir ekip Mersin Büyükşehir Belediyesi, Antakya Spor Salonunda oynanan karşılaşmada Hatay Büyükşehir Belediyesi’ni 85-80’lik skorla mağlup ederek seride durumu 1-0’a getirdi.

Mücadelenin ilk yarısını 41-32 önde tamamlayan Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde Angel McCoughtry 38 sayı, 5 ribaund, 3 asist, Bria Hartley 11 sayı, 2 ribaund, 2 asist ve Marina Kuzina da 10 sayı, 6 ribaundla oynadı.

bayan basketbol (40)

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nde ise Bahar Öztürk 24 sayıyla takımının en skorer ismi olurken, Natalie Hurst 21 sayı, 5 ribaund, 4 asist ve Anna Vajda da 14 sayı, 12 ribaundla double-double rakamlarına ulaştı. Ancak Natalie Hurst ve Anna Vajda’nın bu performansları temsilcimizin gelip gelmesine yetmedi.

Serinin ikinci maçı ise 25 Nisan 2016 Pazartesi (bugün) saat 18.00’da yine Antakya Spor Salonunda oynanacak. Hatay’ın Melekleri sahalarında oynayacakları ikinci maçtan galip ayrılarak seride beraberliği yakalamanın ve Mersin’e 1-1’lik eşitlikle gitmenin hesaplarını yapıyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here