Mağlubiyet Üzdü!

0
16

Turuncu-Mavililer bu hafta sonu oynanacak İnegölspor müsabakasının hazırlıklarına da ara vermeden başladı.

Nesine 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz İskenderunspor, geçtiğimiz hafta Kırıkhan’da ağırladığı Fethiyespor’a 1-0 mağlup oldu ve camiasını üzdü. Turuncu-Mavililer bu hafta sonu oynanacak İnegölspor müsabakasının hazırlıklarına da ara vermeden başladı.

İkinci Ligdeki Turuncu-Mavili temsilcimiz İskenderunspor, geçtiğimiz hafta sonu Kırıkhan’da oynanan maçta Fethiyespor’a tek golle boyun eğdi ve haftayı puansız kapattı. Bu mağlubiyetin ardından taraftarını üzen İskenderunspor İnegölspor müsabakasının hazırlıklarına da Pazartesi gününden itibaren başladı.

Pazartesi günü sabah saatlerinde gerçekleştirilen antrenmanda, Fethiye maçında oynayan futbolcular rejenerasyon yaparken, müsabakada az görev alan ve görev almayan futbolcular ise dar alan oyunuyla bu hafta sonu Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağımız İnegölspor müsabakasının hazırlıklarına başladı.

Turuncu-Mavili ekip, Gruptaki üçüncü hafta sonunda bir galibiyet, bir beraberlik ve bir de mağlubiyet alarak toplamda 4 puan toplayabildi. Attığı 2 gole karşılık kalesinde de 2 gol gören İskenderunspor, 4 puan ve 0 averaj ile kendisine 8. sırada yer buldu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here