Lig Heyecanı Tam Gaz Sürüyor

0
78

spor-program1Spor Toto 2. ve 3. Lig temsilcilerimiz, ikinci yarı maçlarının heyecanına başladı. İlk olarak maçlara başlayan Körfez İskenderunspor iki maçın ardından bu haftayı bay olarak geçirecek. İkinci ligdeki diğer temsilcimiz Hatayspor ise ikinci yarının ikinci maçında kendi sahasında Birlik Nakliyat Düzyurtspor ile oynayacak.

Geçen hafta Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor karşısında alınan 2-0’lık yenilginin şokunu atlatan ve Düzyurt maçına odaklanan Bordo-Beyazlı futbolcular, bu maçı kazanarak iddialarını sürdüreceklerini belirttiler. Hatayspor cephesi bu maçta galibiyetten başka bir sonuç düşünmüyor.

Pazar günü ikinci yarı maçlarına başlayacak olan Kırıkhanspor ise çalışmalarını Teknik Direktör Mehmet Çetin nezdinde sürdürüyor. Kırıkhanspor ikinci devreye 6 futbolcuyla sözleşme imzalayarak giriyor. Kadrosunu Karagümrükspor’dan Erhan Çatalcam, Çorum Belediyespor’dan Ender Açar, Ankara Gölbaşıspor’dan Fatih Yılmaz, Çanakkale Dardanelspor’dan Cihat Kahraman, Sakaryaspor’dan Güven Gürsoy’la  güçlendiren Kırıkhanspor, ilk maçını deplasmanda Ankara Tutap Şekerspor’la yapacak.

Payas Belediyespor 1975 ise ilk maçında sahasında Yeni Aksarayspor’u sahasında ağırlayacak. Teknik Direktör Can Güven’in talebeleri, sahalarında yapacakları karşılaşmadan mutlak galibiyetle ayrılmak istiyor. 3. ligdeki diğer temsilcimiz Erzin Belediyespor ise deplasmanda Etimesgut Belediyespor ile puan mücadelesi verecek. Haftanın programı şöyle olacak:

Hatayspor-Birlik Nakliyat Düzyurtspor

25 Ocak 2015 Pazar Saat: 13.30

Antakya Atatürk Stadı

Bahattin Şimşek, Ulaş Aksoy, Ercan Aydın

Tutap Şekerspor-Kırıkhanspor

25 Ocak 2015 Pazar Saat: 13.30

Polatlı İlçe Stadı

Cihan Ataş, Sibel Yamaç Tamkafa, Ufuk Uğurlu

Payas Belediyespor 1975-68 Yeni Aksarayspor

25 Ocak 2015 Pazar Saat: 13.30

Payas İlçe Stadı

Murat Erdoğan, Yakup Yılmaz, Musa Yılmaz

Etimesgut Bld.Spor-Erzin Belediyespor

25 Ocak 2015 Pazar Saat: 13.30

Etimesgut Belediye Kemal Atatürk Stadı

Erkoç Doğan, Ufuk Altunbaş, Sefa Özcan

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here