Lig Geldi Çattı!

0
24

Turuncu-Mavili Temsilcimiz İskenderunspor, 2024-2025 Sezonunun ilk Maçında Pazar Günü Tuzlaspor ile Kırıkhan İlçe Stadyumunda Oynayacak. Maçın Başlama Saati 16.30…

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan temsilcimiz İskenderunspor yeni sezon hazırlıklarının sonuna geldi. Sezonun ilk maçının tarihi de geldi çattı. Turuncu-Mavililer, 2024-2025 Futbol Sezonunun ilk maçında Tuzlaspor ile karşı karşıya gelecek. 1 Eylül Pazar Günü Kırıkhan İlçe Stadyumunda oynanacak olan mücadele saat 16.30’da başlayacak.

Turuncu-Mavili takımımız, dün gerçekleştirdiği antrenmanla 2. Ligin 1. haftasında, 1 Eylül Pazar günü Kırıkhan’da oynayacağı Tuzlaspor maçının hazırlıklarına devam etti. Teknik Direktör Gürkan Aslan önderliğinde gerçekleştirilen antrenmanlarda futbolcuların arzulu ve istekli çalışmaları yönetimi ve teknik heyeti sevindiriyor.

Teknik Direktör Gürkan Aslan, lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirterek 3 puana odaklandıklarını belirtti. Hazırlık sürecinin gayet iyi geçtiğini kaydeden Aslan; “Geçen sene büyük başarı elde ederek Play-Off’lara kalan takımımız bu yılda hedefleri doğrultusunda yol alacak. Taraftarlarımız rahat olsun! Mütevazı kadromuzla en iyisini yapmak için çaba sarf edeceğiz. Güzel bir ekibimiz var. Ekip çalışması ile İskenderunspor’u layık olduğu yere taşıyacağız” diye konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here