Leyla Onaylı Güzellik Merkezi Açıldı

0
5

Leyla Onaylı Güzellik Merkezi İskenderun’da hizmete girdi. Genç girişimci iş kadını tarafından hizmete açılan Leyla Onaylı Güzellik Merkezinin açılışına; İskenderun önceki dönem Belediye Başkanları Fatih Tosyalı ve Yusuf Civelek, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ile davetliler katıldı.

Yeni nesil cihazların hazır bulunduğu mekânın açılışı öncesinde davetlilere teşekkür eden İşletmeci Leyla Onaylı; “Uzun süredir üzerinde çalıştığımız iş yerimizi bugün hizmete açıyoruz. Bizleri kırmayarak buraya gelen tüm davetlilere teşekkür ediyorum” dedi.

Geçmiş dönem İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek ise konuşmasında, “Hizmete giren yerin işletmecilerini kutluyorum” derken, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Yılmaz da; “Oda olarak sürekli esnafımızın yanındayız. Bölgemize önemli istihdam sağlıyor” dedi.

Öz Çelik İş Sendikası Başkanı Mehmet Güngör ise; “Güzellik merkezini açan işletmeci kardeşimizi kutluyorum” dedi.

Son olarak söz alan önceki dönem belediye Başkanı Fatih Tosyalı ise; “Bugün birden çok açılışa katıldım. İnsanlarımızın iş yeri açması bölgemizin ekonomisine de ciddi katkı sağlıyor. 6 Şubat depremi sonrasında toparlanmamız için esnafımız da ciddi katkı sunuyor, yeni açılan güzellik merkezimize hayırlı olsun diyorum” dedi.

Yapılan konuşmalar sonrasında hayırlı olsun dilekleriyle kurdele kesimi yapıldı. Davetlilere daha sonra Leyla Onaylı tarafından mekan gezdirildi ve yapılan işlemler anlatıldı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here