“Kutlu Doğum’un Güzellikler Getirmesini Temenni Ediyorum”

0
96

lütfü savaş9Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş; “Kutlu Doğum’un Güzellikler Getirmesini Temenni Ediyorum”

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hz. Muhammed’in dünyayı şereflendirişinin yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Bu seneki Kutlu Doğum Haftası için seçilen “Hz. Peygamber Din ve Samimiyet” temasının önemine dikkat çeken Başkan Savaş, Hz. Muhammed’in sözleri, fiilleri, emir ve tavsiyelerinin insanı iki cihanda mutlu kılmaya yönelik olduğunu belirtti.

İnsanlık için en büyük müjdenin peygamber efendimizin yeryüzünü şereflendirmesi olduğunu söyleyen Başkan Savaş, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Ne mutlu onu tanıyanlara, tanımadan kendine düstur edinenlere. Bu yıl da kutlama şerefine nail olduğumuz Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed’in Kutlu Doğumunun yıldönümünün cennet vatanımızın huzur ve mutluluğuna, güzel milletimizin birlik ve beraberliğine, bütün insanlığın hidayetine vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan diliyorum. Kutlu Doğum Haftası’nın güzellikler getirmesini temenni ediyorum.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here