Kurtuluşumuzun 77. Yıldönümü Kutlanacak

0
98

kurtuluş bayramı15 Temmuz İskenderun’un Kurutuluşunun 77. yıldönümü çeşitli etkinliklerle kutlanacak. 5 Temmuz Kurtuluş Bayramı münasebetiyle ilk tören Atatürk Anıt Alanında düzenlenecek. 5 Temmuz 2015 Pazar günü saat 10.30’da başlayacak törende Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı tarafından Ata’nın manevi huzuruna çelenk sunumu gerçekleştirilecek.

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimiz anısına bir dakikalık saygı duruşunun akabinde şanlı bayrağımızın gönderi çekilmesi eşliğinde İstiklal Marşımız okunacak. Daha sonra İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapacak ve Anıt Defterini imzalayacak.

Saat 11’de İskenderun Belediyesi Sanat Galerisinde düzenlenen “Dünden Bugüne İskenderun” adlı Resim Sergisinin açılışı gerçekleştirilecek. İskenderun Deniz Üs Komutanlığı Askeri Limanında, TCG Karataş Gemisi, saat 10 ila 16 arasında halkın ziyaretine açılacak.

Akşam saat 21’de ise Atatürk Anıt Alanında halk konseri gerçekleştirilecek. Ayrıca hafta boyunca yapılacak olan Tiyatro, Halk Oyunları, Halk Konseri v.b. faaliyetler İskenderun Belediyesince yürütülecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here