Küçük Fırat Miraç ile Ailesi Derin Bir Çıkmazın İçinde!

0
22

Fırat Miraç Şeker, ailesinin en küçük çocuğu ve çocukluğunun en güzel yıllarında yakalandığı DMD kas hastalığıyla mücadele etmeye çalışıyor…

Türkiye’de tedavisi olmayan DMD kas hastalığına yakalanan 8 yaşındaki Fırat Miraç, yaşamak ve yaşıtları gibi oyun oynamak istiyor. Küçük Fırat Miraç’ın sağlığına kavuşmasının en önemli anahtarı ise para… Tedavinin Türkiye’de yapılmaması nedeniyle aileler de çareyi yurt dışında arıyor.

Fırat Miraç’ın Annesi Seher ile Baba Efkan Şeker ise kirada oturdukları evde çocuklarına çare arıyorlar. Haber ekibimize süreci anlatan Baba Efkan Şeker; “Evladımızın yaşaması için çaba harcıyoruz. Hatay Valiliğinden alınan resmi izinle Fırat Miraç Şeker için para toplamaya başladık ama miktar çok yüksek devlet büyüklerimize sesleniyorum bu işin çözümünü Türkiye’de olması gerekiyor. Fırat Miraç ve başka çocuklar para nedeniyle hayattan kopmasın” diye konuştu.

Anne Seher Şeker ise oğlumun tedavisinin yapılmasını istediğini ve onunla uzun süre birlikte yaşamak istediklerini kaydetti.

DMD kas hastası olan Küçük Fırat Miraç Şeker’in tedavisinin yapılması için 3 milyon 200 bin dolar paraya ihtiyaç var. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here