Korhan Yine Milli Görevde!

0
288

tekvando18Tekvando Yıldızlar Milli Takımı, Dünya Tekvando Federasyonu (WTF) tarafından ilk kez organize edilen “Yıldızlar Dünya Tekvando Şampiyonası” için Ankara’da kamp çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Öz Şampiyonlar Tekvando Spor Kulübü antrenörü Mehmet Korhan da Milli Takımımızı dünya şampiyonasına hazırlayan 7 antrenörlerinden biri oldu.

24-27 Temmuz 2014 tarihleri arasında Azerbaycan’ın Bakü şehrinde yapılacak olan Yıldızlar Dünya Tekvando Şampiyonası için Türkiye Şampiyonasında birincilik elde eden 10 bayan ve 10 erkekten oluşan 20 sporcu, Ankara’da yoğun bir kamp çalışması içerisine girdi. Yıldızlar Dünya Tekvando Şampiyonasına hazırlanan sporcular, hedeflerinde Türkiye’yi uluslar arası arenada en iyi şekilde temsil edip, iyi bir derece ile dönmek olduğunu belirttiler.

Yıldız tekvandocularımızı, dünya şampiyonasına Milli Takım Antrenörlerimiz Mehmet Korhan, Mehmet Çekem, Mücahit Altıner, Rüveyda Abuş İnal,  Hacı Özbilek, Mustafa Gençtürk ve Erdal Erdoğan hazırlıyor. Perşembe günü başlayacak olan Yıldızlar Dünya Tekvando Şampiyonası 4 gün boyunca heyecan fırtınası estirecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here