Körfez İskenderunspor’a 4 Bin Liralık Ceza

0
77

kulüplere ceza1TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK)’na sevk edilen Körfez İskenderunspor ve Erzin Belediyespor Kulüplerine ceza kesilirken, yine kurula sevk edilen Payas Belediyespor 1975’li futbolcu Ali Üzüm’e de 2 maç ceza verildi.

Geçtiğimiz hafta içerisinde yapılan kurul toplantısı sonunda, profesyonel futbol takımlarımıza da ceza çıktı. 2. Lig takımlarımızdan Körfez İskenderunspor, 11.10.2014 tarihinde evinde konuk ettiği Ofspor A.Ş. maçında, stadyumda yedek kale bulundurmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 4.000 TL para cezası ile cezalandırıldı.

Payas Belediyespor Kulübü sporcusu Cuma Ali Üzüm de 12.10.2014 tarihinde Denizli B.Ş.B ile yapılan karşılaşmada rakip takım sporcusuna yönelik ciddi faulü nedeniyle takdiren 2 resmi müsabakadan men cezası aldı.

Erzin Belediyespor Kulübü ise 12.10.2014 tarihinde deplasmanda Kayseri Şekerspor ile yaptığı karşılaşmada takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1.600 TL para cezası ile cezalandırıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here