Körfez İskenderunspor Tek Yumruk

0
148

körfez iskenderunspor (67)Başkan Tufan ve Yönetim, Futbolcularla Bir Araya Gelerek Moral Verdiler

Körfez İskenderunspor, Dersim maçının çalışmalarını 5 Temmuz Stadında Teknik Direktör Ender Traş nezaretinde sürdürüyor. Sabah ve öğleden sonra olmak üzere günü çift idman yaparak geçiren Turuncu-Mavililerde hafif sakatlığı sürat takım kaptanı Osman Yıldırgan’ın durumu gün geçtikçe iyiye gitmesi teknik heyeti sevindiriyor.

Başkan ve Yöneticiler Moral Verdi

Beylerbeyi’ni 3-1 mağlup ederek moral kazanan Körfez İskenderunspor’da futbolcuların misafirleri vardı. Başkan Bekir Tufan ile yönetim kurulu üyeleri, hafta sonu yapılan antrenmanı izlediler. İdmanın ardından futbolcularla bir toplantı düzenleyen Başkan Tufan; “Beylerbeyi deplasmanında elde ettiğiniz galibiyetten dolayı hepinizi tebrik ediyoruz.

körfez iskenderunspor (68)

Bundan sonra yapacağımız tüm karşılaşmalar bizim açımızdan final havasında geçecektir. Bunun için daha da fazla çalışmanız gerekiyor. Alacağımız her galibiyet bizi tehlikeli bölgeden biraz daha uzaklaştıracak. Biz yönetim kurulu olarak üzerimize düşen görevimizi yerine getirmek için tüm imkânlarımızı seferber etmekteyiz. Bundan sonraki karşılaşmalardan da 3 puan bekliyoruz” dedi.

Kaptan Osman Yıldırgan İyileşiyor…

Öte yandan sakatlığı bulunan takım kaptanı Osman Yıldırgan, masör Ramazan Gözüküçük nezaretinde çalışmalarını sürdürüyor. Gün geçtikçe iyiye gittiğini kaydeden Kaptan Osman; “Önümüzdeki Çarşamba günü oynayacağımız Dersimspor karşılaşmasına kadar tamamen iyileşip takımdaki yerimi alacağım” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here