Körfez İskenderunspor Kaldığı Yerden

0
181

körfez iskenderunspor51Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Körfez İskenderunspor, yeni sezon öncesi Kızılcahamam Patalya tesislerinde 3 etaptan oluşan 30 günlük kamp çalışmalarının ardından yeni sezon hazırlıklarını İskenderun’da sürdürüyor.

 Futbolculara verilen üç günlük izin süresinin tamamlanmasının ardından, önceki gün 5 Temmuz Stadında bir araya gelerek Teknik Direktör Mehmet Hünkaroğlu nezaretinde çalışmalara başlayan Mavi-Turunculu futbolcuların kentteki ilk antrenmanını, kulüp yöneticileri, Kızıl Körfez taraftarlar grubu liderleri ve çok sayıda taraftar topluluğu da izledi. Günü tek idmanla geçiren futbolcuların bir hayli hırslı olmaları dikkatlerden kaçmadı.

körfez iskenderunspor52

Kahramanmaraşspor’la Hazırlık Maçı

Havanın sıcak olmasına rağmen çalışmalarda bir hayli istekli görünen Körfez İskenderunspor’da futbolcular forma kapmak için adeta bir birleriyle kıyasıya mücadele ederken, Teknik Direktör Mehmet Hünkaroğlu da futbolcularının performansına göre ideal kadroyu netleştirmeye çalışıyor.

Yeni sezon öncesinde yapılan kamp çalışmalarında 5 hazırlık karşılaşması yapan Körfez İskenderunspor bu maçlarda 3 galibiyet 2 de beraberlik ile sahadan ayrıldı. Turuncu-Mavililer 23 Ağustos Cumartesi günü saat 19.00’da Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Kahramanmaraşspor ile deplasmanda özel bir karşılaşma yapacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here