“Körfez İskenderunspor İçin Konya Modeli Seçilmeli”

0
114

spor-medyatik bakış1Doğan Süslü’den Spora ‘Medyatik’ Bakış!

Gazeteci Doğan Süslü’den, Körfez İskenderunspor için “Konya Modeli” önerisi geldi. Konyaspor’un son yıllarda sponsorluk anlaşmasıyla Süper Lig’de tutunduğuna işaret eden Süslü; “Bilindiği üzere geçen sezon, Konyaspor, Torku sponsorluğunda Süper Ligi 3. sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Ligi gruplarına direk katılma hakkı elde etti. Kulüp sponsorluk anlaşması ile tüm giderlerini bir kalemde karşılamış oluyor ve finansal sıkıntılarla mücadele etmekten kurtulup sadece başarıya ve çok daha iyi bir kadro kurmaya odaklanıyor.

Sponsorluk anlaşmasıyla Konya’dan para kazanan sanayiciler ve firmalar hem Konya iline katkı sağlamış hem de sosyal sorumluluk projesi sayılabilecek böylesi bir projeye katılmış oluyorlar. Konyaspor Başkanı Ahmet Şan her fırsatta ‘Birlikte Konya’yız’ diyor. Biz İskenderun yaşayanları da, benzeri bir ifadeyi yani ‘Birlikte İskenderun’uz’ cümlesini kullanabiliriz. Körfez İskenderunspor Kulübü de üçer yıllık, sıralı sponsorluk sözleşmeleriyle Konya modeliyle başarıya yelken açabilir hatta önce 1. Lig ardından da Süper Lig’e adım atabilir. Sponsorluk sözleşmesi için kısa sürede kulübün hukuki alt yapısı hazır hale getirilebilir” şeklinde konuştu.

Modelin sadece Körfez İskenderunspor’la sınırlı olmamasını bir çatı altında toplanacak güncel bir İskenderunspor ile de Konya modelinin hayata geçirilebileceğini kaydeden Süslü; “Bizler de bunu başarabiliriz. İskenderun’un ileri gelenleri, spor kamuoyu, işaret ettiğim Konya modeli üzerinde düşünmeli ve fikirleriyle anılan modele katkı vermelidirler. Üç yılda bir sırayla yapılacak sponsorluk olayına sanayicilerimizin de sıcak bakacağına inanıyorum” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here