Körfez İskenderunspor, Dersimspor’u Ağırlıyor

0
823

körfez iskenderunspor (44)Spor Toto 3. Ligde Hafta İçi Mesaisi

Geçtiğimiz hafta sonu maç yapmayarak 26. haftayı ‘Bay’ geçiren Körfez İskenderunspor, 27. hafta karşılaşmasında 24 Şubat Çarşamba günü (bugün) kendi saha ve seyircisi önünde Dersimspor’u konuk ediyor.

Son maçında Beylerbeyi deplasmanında 3-1’lik skorla 3 puanla dönen Turuncu-Mavili ekip, Dersimspor maçına 10 günlük bir sürede hazırlandı. Hafta boyunca futbolcularının moralli bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğüne işaret eden Teknik Direktör Ender Tıraş; “Çok önemli bir maça daha çıkacağız. Bugünkü rakibimiz, son sıralardan uzak kalmak isteyen Dersimspor! Ancak bizim durumumuz daha kritik. Bu maçtan kesinlikle 3 puan çıkartmak istiyoruz” dedi.

23 puanla 17. sırada bulunan Körfez İskenderunspor’da 4 sarı kart cezalısı Yaşar, Dersimspor karşılaşmasında forma giyemeyecek, takımda sakat ve başka cezalı futbolcu ise bulunmuyor. Körfez İskenderunspor-Dersimspor maçı İskenderun 5 Temmuz Stadında saat 13.00’te başlayacak.

körfez iskenderunspor (66)

Taraftardan Destek Çağrısı

Turuncu-Mavili ekibin taraftarı da bu önemli maç öncesinde destek çağrısında bulundu. Taraftar Grubu Kızıl Körfez üyeleri, sosyal medyadan; “Haydi, Başka İskenderun Yok! İyi gününde herkes gelir, mühim olan kötü gününde yanında olmaktır. 2 saatini ekmeğini yediğin, havasını soluduğun memleketinin, tek profesyonel takımı için ayır!  diyerek tüm İskenderunluları maça davet etti.

Öte yandan maç için bilet ücretlerinin Kapalı Tribün için 5 TL, Maraton Tribünü için 2 TL olarak belirlendiği öğrenildi. Bugünün maç programı şöyle: è

Körfez İskenderunspor-Dersimspor

24 Şubat 2016 Çarşamba Saat: 13.00

İskenderun 5 Temmuz Stadı

Erdem İren, Engin Gökçe, Recep Ekin

Payasspor-Yomraspor

24 Şubat 2016 Çarşamba Saat: 13.00

Payas İlçe Stadı

Burak Özcan, Evren Çağlar, Can Yamaç

Birlik Nakliyat Düzyurtspor-Erzin Belediyespor

24 Şubat 2016 Çarşamba Saat: 13.00

Ahmet Suat Özyazıcı Stadı

Ozan Bileyci, Barış Çardaklı, Ali Uğurtan Demirtaş

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here