Körfez İskenderunspor Bayburt’u Konuk Ediyor

0
79

körfez iskenderunspor27Karşılaşma Pazar Günü Saat 16.30’da İskenderun 5 Temmuz Stadında

Spor Toto 3. Lig 3. Gurpta mücadele eden temsilcimiz Körfez İskenderunspor, Pazar günü saat 16.30’da taraftarı ile buluşuyor. Yeni sezonda ilk kez taraftarı karşısında oynayacak olan Körfez ekibi, İskenderun 5 Temmuz stadında oynayacağı Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor karşılaşması öncesinde çalışmalarını Teknik Direktör Ramazan Silin nezaretinde sürdürüyor.

Karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulunan Körfez İskenderunspor Teknik Direktörü Ramazan Silin; “Bizim gurupta hangi takımın ne sonuç alacağını şimdiden kestirmek mümkün değil. Bunun için hafta sonunda kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız Bayburt Özel İdare karşılaşmasına çok iyi hazırlanmamız gerekiyor. Tüm futbolcularımızda bunun bilinci içerisindedir.

körfez iskenderunspor28

Rakibimiz karşısında elbette ki üç puanı hedefliyoruz. Çalışmalarımızı da bu yönde yapıyoruz. Tüm taraftarlarımızın Bayburt karşısında desteklerine ihtiyacımız var” dedi.

Kaptan Ercan Güneri Bu Hafta Yok

Körfez İskenderunspor Kulüp Doktoru Ziya Bülbül ise takımdaki eksikliklerle ilgili yaptığı açıklamada; “Hafta sonunda deplasmanda oynadığımız 24 Erzincanspor karşılaşmasında sakatlanan takım kaptanımız Ercan Güneri’nin Gelişim Hastanesinde çekilen MR sonucuna göre sağ ayak bileğinde ezilme meydana gelmiştir. Bu futbolcumuz bu hafta takımdaki yerini alamayacaktır. Takımımızda başka sakat futbolcu bulunmamaktadır” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here