Körfez İskenderunspor Ateş Hattında!

0
50

körfez iskenderunspor34Spor Toto 2. Lig Beyaz Gruptaki temsilcimiz Körfez İskenderunspor, geçen hafta sonu Fethiyespor deplasmanında aldığı son yenilginin ardından adeta ateş hattına düştü. 17 haftalık periyot sonunda sadece 15 puan toplayabilen Turuncu-Mavili ekip, haftaya sondan bir önce olarak 18. sırada girdi.

Geçtiğimiz sezonda da düşme korkusu yaşayan ve küme düşmekten son maçta kurtulan Körfez İskenderunspor, bu sezon ise henüz ilk devre tamamlanmadan ateş hattının içine düştü. Teknik Direktör Mehmet Hünkaroğlu ile sezona başlayan Körfez ekibi, Hünkaroğlu önderliğinde çıktığı 16 maç sonunda 3 galibiyet, 6 beraberlik aldı ve 7 maçtan da mağlubiyetle ayrıldı.

Geçtiğimiz hafta içinde istifa eden Hünkaroğlu’nun yerine Ramazan Silin’le yola devam etme kararı alan Körfez İskenderunspor, hafta sonu gittiği Fethiye deplasmanından da puansız dönerek kendisini ateş hattının içinde buldu. 19 takımlı grupta 18. sıraya kadar gerileyen Körfez İskenderunspor, 19. sıradaki 14 puanlı TKİ Tavşanlı Linyitspor’un sadece 1 puan önünde bulunuyor.

Bu Haftaki Rakip Aydınspor 1923

Temsilcimiz Körfez İskenderunspor, bu moral bozukluğuyla birlikte bu hafta sonu oynayacağı Aydınspor 1923 maçına hazırlanıyor. Rakip Aydınspor 1923 ise son maçında haftaya lider giren Pendikspor ile karşı karşıya gelmiş, rakibini güzel bir oyun sonunda mağlup ederek, zirveden indirmişti.

Turuncu-Mavili takımın yöneticileri, hem moral kazanmak hem de ikinci yarıya daha umutlu girmek adına Aydınspor maçına bir dönüm maçı gibi bakıyor ve taraftarların bu maçta takıma destek vermesi gerektiğini belirtiyor. Yöneticiler 5 Temmuz’da oynanacak olan bu maça büyük bir taraftar desteği ile çıkmak istiyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here