Körfez Dersim’de, Payas Yorma’da Puan Arayacak

0
152

körfez iskenderunspor46Spor Toto 3. Lig’de 8. Hafta müsabakaları 7 Ekim Çarşamba günü (bugün) oynanacak. İlimiz temsilcilerinden Payasspor, Yormaspor deplasmanında olacak. Körfez İskenderunspor ise Dersimspor deplasmanında puan arayacak. Grubunda başarılı sonuçlar elde eden Kırıkhanspor ise 8. haftayı Bay takım olarak geçirecek.

Spor Toto 3. Lig’de hafta içi müsabakasıyla heyecan bugün yaşanacak. 3. Lig 2. Grup’ta Yormaspor ile Payasspor Yomra İlçe Sahasında mücadele edecek. Saat 14.30’da başlayacak olan mücadeleyi Oğuzhan Uğurlu, Ali Uğurtan Demirtaş ve Mehmet Can Küçük hakem üçlüsü yönetecek.

payasspor17

Geçtiğimiz hafta sonunu maç yapmadan geçiren 3. Lig 3. Grup temsilcimiz Körfez İskenderunspor ise bugün Dersim’de oynayacağı maçla yeniden yeşil sahalara dönüyor. Dersimspor-Körfez İskenderunspor mücadelesi Diyarbakır Atatürk Stadında yine saat 14.30’da oynanacak. Bu önemli maçı ise İlker Güneş, Barış Turhan, Mustafa Çevik hakem üçlüsü yönetecek.

Bulunduğumuz Konum Bize Yakışmıyor

1 Ekim Perşembe gününden bu yana Dersimspor maçının hazırlıklarını sürdüren Körfez İskenderunspor Dersim deplasmanından puan ya da puanlarla dönmenin hesaplarını yapıyor. Teknik Direktör Ramazan Silin nezaretinde çalışan Turuncu-Mavili ekip buradan alacağı iyi bir sonuçla kötü gidişine de bir nebze dur demek istiyor.

körfez iskenderunspor3

19 takımlı grupta 17. sırada olmalarının takıma ve kente yakışmadığına değinen Teknik Direktör Silin; “Genç kadromuzla daha iyi sonuçlar almak hedefindeyiz. Şu anda bulunduğumuz konum bize yakışmıyor. Dersim maçıyla bir başlangıç yapmak ve hızla üst sıralara yükselmek istiyoruz. Bunu yapacak kapasitemiz var ve bunu göstereceğiz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here