Körfez, Avantaj Yakaladı!

0
126

körfez iskenderunspor (84)Van Büyükşehir Belediyespor: 0 Körfez İskenderunspor: 0

Stat: Van Atatürk Stadı

Hakemler: Ali Şensalan** Ömer Aslantekin** Ünal Ürkmez**

Van Büyükşehir Belediyespor: Fethi** Uğur** (Dk. 90+2 Servan*) Kadir** Rıdvan** Cuma** Ali** Abdullah** (Dk. 65Halil*) Bilal* Medeni** Mazlum** (Dk. 73 Doğukan*) Baran**

Körfez İskenderunspor: Erman*** Serdar*** Reşo*** Ersoy*** Birol*** Göktuğ*** Yaşar*** (Dk. 90+2 Ömer*) Oğuzhan*** Seyyit*** (Dk. 58 Halil**) Hüsnü*** (Dk. 76 Uğur**) Yavuz***

Sarı Kartlar: Baran, Doğukan, Kadir (Van BŞB.spor), Yavuz, Birol, Gökhan, Oğuzhan, Erman (Körfez İskenderunspor)

Kırmızı Kart: Dk. 90+1 Yavuz (Körfez İskenderunspor)

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta haftanın en önemli ve kritik karşılaşması Van Büyükşehir Belediyespor ile Körfez İskenderunspor arasında oynandı. Van Atatürk Stadında oynanan karşılaşmada Van Büyükşehir Belediyespor ile Körfez İskenderunspor 0-0 berabere kaldı. Van temsilcisi ligde kalma mücadelesinde büyük yara alırken, temsilcimiz Körfez İskenderunspor ise avantaj elde etti. 37 puana çıkan Körfez İskenderunspor, ligin bitimine 2 hafta kala ateş hattının bir sıra üstünde bulunuyor.

körfez iskenderunspor (36)

Tufan; “Tedbiri Elden Bırakmamalıyız”

Haftanın en önemli karşılaşmasında Van deplasmanında alınan beraberlik Turuncu-Mavili camiada olduğu gibi bölgemizde de sevinçle karşılandı. Körfez İskenderunspor Kulüp Başkanı Bekir Tufan, ligin henüz bitmediğini belirterek; “Henüz lig bitmedi! Önümüzde zorlu iki karşılaşma kaldı. Bu karşılaşmalardan da başarılı sonuçlar alarak mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Elimize geçen bu fırsatı kaçırmamalı, gerekli tüm önlemlerimizi almalıyız. Van Büyükşehir Belediyespor karşısında aldığımız 1 puan bizleri sevindirmiştir. Elde ettikleri başarıdan dolayı, başta teknik heyetimiz olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi.

Taraftarlar Yoğun Mesaiye Hazırlanıyor…

Öte yandan, Körfez İskenderunspor bu hafta sonu ise grubu lider bitirmeyi garantileyen Kastamonuspor ile karşılaşacak. Taraftar Grubu ‘Kızıl Körfez’in liderleri Amigo Nihat ile Amigo Metin, 5 Temmuz Stadında oynanacak Kastamonuspor karşılaşması öncesinde kent merkezi ve okullarda yapacakları kampanyalarla Turuncu-Mavili takıma destek çağrısı yapmaya hazırlanıyorlar.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here