KKTC Bakanından Kaymakam Özyiğit’e Ziyaret

0
84

kktc-kaymakamBakan Taçoy; “İskenderun Tarih ve Kültür Zenginliğini Bir Arada Barındıran Güzide Bir Kent”

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy ve beraberindeki heyet İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit’i ziyaret etti.

İlçemiz Kaymakamı Hasan Özyiğit ve Kurum Müdürleri tarafından Kaymakamlık binasının bahçesinde karşılanan Bakan Taçoy, İskenderun gibi tarih ve kültür zenginliğini bir arada barındıran güzide bir şehirde bulunmaktan memnuniyet duyduğunu ifade ederek, Kaymakam Özyiğit’e çalışmalarında başarılar diledi.

İlçemiz Kaymakamı Hasan Özyiğit ise, Bakan Taçoy’u ilçemizde ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade ederek, İskenderun’un, ekonomisi, sanayisi, ticareti, turizmi, tarihi ve kültürü bakımından oldukça zengin potansiyele sahip olduğunu ve bunun yanı sıra liman hinterlandı bakımından da oldukça önem arz eden bir pozisyonda olduğunu dile getirdi.

İskenderun’un birçok ilden daha büyük ve daha gelişmiş olduğunu da sözlerine ekleyen Kaymakam Özyiğit, toplumsal anlamda da Türkiye’deki farklılıkları zenginlik olarak sunan ve bu zenginlikleri bir arada yaşatabilme kabiliyetine sahip olan güzel İlçelerimizin başında geldiğini ve bu manada Bakan Taçoy’u ve heyetini böyle güzel bir şehirde ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Ziyaret dolayısıyla çok memnun olduğunu belirten Kaymakam Özyiğit, ziyaretin anısına Hasan Taçoy’a İskenderun’un simgesi olan güvercin işlemeli kahve fincanı takımı hediye etti.

Ziyaret esnasında; Sahil Güvenlik Grup Komutanı Yarbay Özden Dürüst, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Kamil Türkdönmez, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar, İlçe Yazı İşleri Müdürü Ekrem Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güven, Malmüdürü Vahit Polat, Tapu Müdürü Erdal Şahin, Milli Emlak Müdürü Fuat Andırın, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İbrahim Yıldırım hazır bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here