Kırmızıoğlu ve Coşkunırmak Ailelerinin Mutlu Günü

0
28

Selin ve Efe, Rüya Gibi Bir Düğünle Dünya Evine Girdi

İskenderun’un tanınmış esnaflarından, önceki dönem CHP İskenderun Belediye Meclis Üyesi Bülent Kırmızıoğlu, oğlu Efe’yi evlendirmenin mutluluğunu yaşadı.

İskenderun’un tanınmış ailelerinden Esra ve Necdet Coşkunırmak’ın güzel kızları Selin Coşkunırmak ile Buket ve Bülent Kırmızıoğlu’nun yakışıklı oğlu Efe Kırmızıoğlu, görkemli bir düğün töreni ile hayatlarını birleştirdi. İsos Otel’in şık ve zarif atmosferinde düzenlenen düğüne, çiftin aileleri, dostları ve yakınları katıldı.

Selin ve Efe, mutlu günlerinde anlamlı bir tercih yaparak Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) yaşam davetiyelerini tercih etti. Düğüne katılan davetliler, Selin ve Efe’nin bu duyarlı davranışını takdirle karşıladı. Çift, bu özel günlerinde bir çocuğun gülümsemesinden daha güzel bir armağan olamayacağını düşündüklerini belirterek, LÖSEV’e katkı sunmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Davetliler gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlendi. Selin Coşkunırmak ve Efe Kırmızıoğlu, bu mutlu günlerinde sevdikleriyle bir arada olmanın tadını çıkardı ve ömür boyu sürecek mutluluklarına ilk adımı attılar.

Biz de İskenderun Gazetesi olarak genç çifte ömür boyu mutluluklar dilerken, Kırmızıoğlu ve Coşkunırmak ailelerini tebrik ederiz. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here