Kırmızıoğlu Arsuz’da da Coşkuyla Karşılandı!

0
90

riyad kırmızıoğlu17“Sizlerden Bu Seçimde Bir Rekor Daha İstiyorum”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, Arsuz Çetillik Mahallesi’nde her yıl düzenlenen Evvel Nisan bayramına katıldı. Halkın yoğun ilgisi ve sevgisiyle karşılanan Kırmızıoğlu, herkesin bayramını kutladı ve bölgenin tarihsel sürecinde yüzyıllardır kutlanan bayramların gelecek nesillere aktarılmasının önemine dikkat çekti.

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, meclis üyeleri ve partililerle birlikte binlerce vatandaşın katıldığı Evvel Nisan Bayramı’nda keyifli bir gün geçiren CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Krımızıoğlu, akşam saatlerinde İlkay Akkaya konserine katıldı.

riyad kırmızıoğlu18

Konserde Çav Bella şarkısı binlerce kişilik koroya dönüştü ve bu koroda dikkat çeken CHP Hatay Milletvekili Adayı Kırmızıoğlu coşkusu ise herkesten tam puan aldı.

İlkay Akkaya konserinde de bölge halkının sevgi seli ile karşılanan Doktor Kırmızıoğlu, vatandaşlarla yaptığı sohbetlerde siyasetteki bilgi birikimini ortaya koydu ve halkın tüm ihtiyaçlarının hiç ayrım gözetmeksizin CHP iktidarında adaletli bir şekilde karşılanacağına dikkat çekti.

Gençlerin ve kadınların büyük ilgisinden bir hayli memnun olduğu gözlenen Dr. Riyat Kırmızıoğlu, Arsuz’da yerel seçimlerde CHP’li Nazım Culha ile alınan rekor oyun üzerine genel seçimlerde bir rekor daha istediğini de ifade etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here