Kırıkhanspor’da Toplu İmza Töreni

0
432

kırıkhanspor17Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz; “Hep Beraber Takımımıza Sahip Çıkmalıyız”

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden temsilcimiz Kırıkhanspor yeni sezon öncesinde 8’i dış transfer, 12’si de iç transfer olmak üzere toplam 20 futbolcu ile sözleşme imzalayarak  renklerine bağladı. Gerçekleştirilen Toplu İmza Törenine, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Kulüp Başkanı Hacı Kocacık, As Başkan Veli Özdoğan, Yönetim Kurulu üyeleri ve futbolcular katıldı.

Törende br konuşma yapan Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz; “Belediyemizin imkanları dahilinde Kırıkhanspor’a gereken desteği vermeye devam edeceğiz. Takımımızdan bu sezon başarı bekliyoruz. Kırıkhanlı hemşerilerimizden de geçmiş yıllara oranla daha fazla destek bekliyoruz” dedi.

Daha sonra söz alan Kırıkhanspor Kulüp Başkanı Hacı Kocacık ise; “Teknik Direktörümüz Mehmet Çetin’in isteği doğrultusunda gerekli görmemiz halinde takımımıza yeni takviyeler yapacağız. Desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Ayhan Yavuz’a teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

spor-kırıkhan imza (3)

Kırıkhanspor’un Teknik Direktörü Mehmet Çetin’in yardımcılıklarına da Güney Erdem, Kürşat Taş ile Halil Akkuş getirilirken, kulübe imza atan futbolcular şöyle oldu:

YENİ TRASFERLER: Murat Kurt (Körfez İskenderunspor), Emrah Akşit (Körfez İskenderunspor), Hüseyin Akmaz, Gökhan Solak (Tavşanlı Linyitspor), İlyas Ekiz (Denizli Belediyespor), İbrahim Halil Yaşar (Gaziantepspor), Gökhan Karataş (Hacettepe), Mert Ekenel (Eskişehirspor)

İÇ TRANSFERLER: Ömer Kısa, Fatih Yılmaz, Sercan Uslu, Oğuzhan Baykal, Volkan Serim.

ALTYAPIDAN TAKVİYE: Şahin Demir, Kazım Şahbaz, Mehmet Gök, Halit Donat, Oğuzhan Bayıroğlu, Hakan Arslan, Enes Baş.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here