Kırıkhanspor ve Erzin Bld.spor İki Farklı Kazandı

0
45

spor haberleri13Spor Toto 3. Lig’deki 1. Grup temsilcimiz Kırıkhanspor Çatalcaspor’u, 3 Grup temsilcimiz Erzin Belediyespor ise Van Büyükşehir Belediyespor’u 2-0’lık skorlarla yendi.

Kırıkhan ilçe Stadyumunda oynanan maçta 3. lig temsilcilerimizden Kırıkhanspor ikinci yarıda bulduğu gollerle maçı kazanmasını bildi. İlk yarısında takımlar gol atamayınca devre başladığı gibi golsüz sona erdi. İkinci yarıda seyircisinin de desteğini arkasına alan Kırıkhanspor rakibini baskı altına almaya başladı. 67. dakikada gelişen atakta Yaşar Kayao topu Çatalcaspor filelerine göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. 84. dakikada Volkan Serim Kırıkhanspor adına ikinci golü atarak maçın skorunu belirledi: 2-0.

Erzin Belediyespor da İskenderun 5 Temmuz Stadında ağırladığı Van Büyükşehir Belediyespor’u 2 golle uğurladı. Maça oldukça hızlı başlayan Erzin temsilcisi, henüz 9. dakikada Mehmet Karakeçili ile golü buldu ve rakibinin gardını düşürdü: 1-0. İlk yarısı bu skorla biten mücadelede ikinci yarı ataklarını sıklaştıran Erzin Belediyespor, bulduğu pozisyonlardan gol çıkaramadı. 85. dakikada sahneye çıkan Nureddin Ersoy skorunu 2-0’a getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele Erzin ekibinin galibiyeti ile son buldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here