Kırıkhanspor Güle Oynaya!

0
227

kırıkhanspor6Spor Toto 3. Lig 1. Grupta ikinci yarının ilk haftasında ilimiz temsilcilerinden Kırıkhanspor, Tutap Şekerspor deplasmanında adeta coştu. Polatlı İlçe Stadında oynanan karşılaşmada Sarı-Lacivertli ekip Kırıkhanspor rakibini 4 golle devirmeyi başardı.

Teknik Direktör Mehmet Çetin’in öğrencileri zorlu geçmesi beklenen karşılaşmada Polatlı deplasmanından 4 gollü galibiyetle ayrılmasını bildi. Cihan Ataş, Sibel Yamaç Tamkafa, Ufuk Uğurlu hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmaya Kırıkhanspor oldukça hızlı başladı. 13. dakikada Ender Acar ile golü bulan Kırıkhan temsilcisi dakikalar 22’yi gösterirken Fatih Yılmaz’ın golüyle farkı ikiye çıkardı. Bu dakikadan sonra üstünlüğü tamamen ele geçiren Kırıkhanspor 45. dakikada yeniden sahneye çıkan Fatih Yılmaz ile skoru 3-0 taşıdı ve devreye oldukça rahat bir şekilde girdi.

İkinci 45 dakikada ev sahibi ekip Tutap Şekerspor farkı azaltmak, Kırıkhanspor ise eline geçirdiği avantajı kaçırmamak için mücadele etti. 55. dakikada Mehmet Yılmaz ile durumu 4-0’a getiren Kırıkhanspor, kalan dakikalarda oldukça rahat bir maç çıkardı.

Maç sonunda 4-0 gibi net bir skorla galip gelen Kırıkhanspor, puanını 25’e çıkararak klasmanda 12. sıradan 10. sıraya yükseldi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here