Kırıkhan’ın Gücü Eskişehir’e Yetmedi

0
124

kırıkhanspor2Hakemler: Emre Altun***, Suha Adıyaman***, Emrah Altınsoy***

Stat: Kırıkhan

Kırıkhanspor: Ömer**, Abdurrahman**, Sercan**, Oğuz* (Dk.46 Gökhan Arslan**), Nevzat** (Dk.83 Oğuzkağan), Gökhan Yılmaz**, Gökhan Akıllı**, Yaşar**, Bakan**, Erhan**, Volkan*

Eskişehirspor: Ali***, Lawal**, Sezgin**, Berkay**, Ömer Hasan** (Dk.46 Mori***), Mirkan** (Dk.59 Onur**), Erman** (Dk.79 Mehmet Erkut*), Ergün**, Birol**, Serdar*, Özgür**

Goller: Dk.10 Erhan, Dk. 68-83 Mori, Dk. 86 Mehmet Erkut (Eskişehirspor)

Sarı Kartlar: Bakan, Erhan (Kırıkhan), Ömer Hasan, Ergün, Serdar, Onur (Eskişehirspor)

Türkiye Kupası 3. tur maçında Süper Lig takımlarından Eskişehirspor ile evinde karşılaşan 3. Lig temsilcimiz Kırıkhanspor, karşılaşmanın her iki yarısında da kalesinde gördüğü gollerle rakibine 4-0 yenildi ve kupaya veda etti.

Sahasında Eskişehirspor ile karşı karşıya gelen Kırıkhanspor, karşılaşmanın 10. dakikasında kalesinde golü gördü. Eskişehirspor atağında Ömer’in pasında topla buluşan Erman’ın sert şutunda top ağlarla buluştu: 0-1. Golden sonra oyun kontrolünü elinde tutan Eskişehirspor karşısında temsilcimiz Kırıkhanspor en tehlikeli atağını karşılaşmanın 21. dakikasında Volan ile buldu. Gökhan Akıllı’nın pasında topla buluşan Volkan’ın kaleye gönderdiği meşin yuvarlağı Kaleci Ali, kornere çeldi. İlk yarı Eskişehirspor’un tek farklı üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıda da etkili futbolunu sürdüren konuk ekip, karşılaşmanın 68. dakikasında farkı ikiye çıkardı. Erman’ın pasında topla buluşan Mori, kaleci ile karşı karşıya kaldığı anda meşin yuvarlağı kaleci Ömer’in yanından fillere gönderdi: 0-2. 83’te ise Onur’un derinlemesine pasında yine topla buluşan Mori, topu ağlara bıraktı: 0-3.

Konuk ekip, karşılaşmanın 86. dakikasında bu kez Berkay ile atağa kalktı. Berkay’ın pasıyla topla buluşan Mori, topu Mehmet Erkut’a çıkardı. Mehmet’in bekletmeden kaleye gönderdiği top ağlarla buluştu: 0-4. Karşılaşma bu skor ile tamamlanırken, Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor’a yenilen Kırıkhanspor, aldığı bu mağlubiyet ile kupaya veda etti.

Türkiye Kupası bir diğer temsilcimiz Hatayspor ise, bugün yine Süper Lig ekiplerinden ve ligde ikinci sırada yer alan Mersin İdmanyurdu ile deplasmanda saat 19.00’da karşılaşacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here