Kırıkhan Belediyesi HATSU Tabelalarını Söktü

0
225

hatsu açıklama6Hatay Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Kırıkhan ilçesinde yapımı süren Kanalizasyon İnşaatı Yapım işi ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Genel Müdürlük, Kırıkhan’da süren iş ile ilgili bütün görev ve yetkilerin HATSU Genel Müdürlüğü’nde olduğunun altını çizerek, Kırıkhan ilçe Belediyesi’nin, görev ve yetki alanında olmayan bir işi üstlenme çabasını ve HATSU Genel Müdürlüğüne ait tabelaların inşaat sahasından kaldırılmasını talihsizlik olarak nitelendirdi.

Genel Müdürlük, ihalesi 27 Şubat 2014 tarihinde Kırıkhan Belediyesi’nce yapılan ve sözleşmesi 20 Mart 2014 tarihinde imzalanan işin diğer bütün ilçelerdeki Su ve Kanalizasyon ihale işleri gibi HATSU Genel Müdürlüğü’ne devredildiğini ifade etti. İdare ayrıca, 30 Mart 2014 tarihinden itibaren Kırıkhan ilçemizdeki bahsi geçen iş gibi bütün ilçelerdeki Su ve Kanalizasyon işlerinin de HATSU Genel Müdürlüğü tarafından yürütüldüğünü, ihale bedellerinin HATSU tarafından karşılandığını ve ilgili işlerin bütün yetkilerinin HATSU Genel Müdürlüğü’nde olduğunu bir kez daha hatırlattı.

Kuruluşunun üzerinden henüz 4 ay gibi kısa bir süre geçmesine rağmen, bütün ilçelerde devam eden işlerin takibinin eksiksiz yapıldığını bildiren HATSU, günübirlik siyasi çekişmelere taraf ve alet olmayacağını ifade ederek, Hatay genelindeki Su ve Kanalizasyon İşlerinin tamamının Genel Müdürlük tarafından sürdürüldüğünü ve bu çalışmaların da Hatay halkının memnuniyetini kazanacak derecede hızlanarak devam ettiğini ve devam edeceğini duyurdu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here