Kent Gündeminden Kısa-Kısa Haberler

0
100

kısa-kısa haberlerİskenderun’da Faili Meçhul Cinayet!

İskenderun’da önceki gün, cezaevinde yatan yeğenini ziyarete giden bir kişi, cezaevi önünde kurşunlanarak öldürüldü. Alınan bilgilere göre; olay İskenderun M Tipi Kapalı Cezaevi önünde meydana geldi. Cezaevinde yatan yeğenini ziyaret ettikten sonra aracına binmek isteyen 36 yaşındaki Ali Alaz’a kimliği belirsiz kişi ve kişilerce uzun namlulu silahlarla 3 el ateş edildi. 2 merminin göğsüne isabet ettiği öğrenilen Ali Alaz olay yerinde hayatını kaybetti. Alaz’ın cesedi Otopsi için Adana Adli Tıp Kurumuna gönderilmek üzere İskenderun Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma, olay ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Evinin Önünde Kurşunlanarak Öldürüldü

Dörtyol’da bir kişi, evinin önünde kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kurşunlanarak öldürüldü. Alınan bilgilere göre, Kuzuculu Mahallesi, Çardak Caddesi’nde ikamet eden Ökkeş Açıcı (49) evinin önündeki caddede yürüdüğü sırada cadde üzerinde av tüfeği ile vurularak öldürüldü. Caddeden gelen silah sesleri üzerine dışarı çıkan aile yakınları, Ökkeş Açıcı’yı yerde kanlar içerisinde buldu. Sağlık ekipleri ve jandarma ekiplerine haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesinin ardından Dörtyol Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Açıcı, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Jandarma olayla ilgili olarak plakası alınamayan araçla kaçtıkları iddia edilen zanlı veya zanlıları yakalamak için çalışma başlattı. Ökkeş Açıcı’nın cenazesi ise Adana Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Gürbüz ve Özgüven’e Teşekkür Belgeleri Takdim Edildi

Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, HSG İnşaat Sahibi Seyfullah Gürbüz ve Yeni Belen Enerji İşletme Müdürü Ömer Hayyam Özgüven’i makamında kabul etti. Kaymakam Aydın; 27 Eylül 2014 tarihinde İlçede meydana gelen sel olayında, Kaymakamlıkça alınan tedbirler ve yürütülen çalışmalarda, olay öncesi ve sonrasında iş makinesi başta olmak üzere vermiş oldukları destek ve gösterdikleri yakın ilgiden dolayı, Kaymakamlık ve ilçe halkı adına teşekkürlerini ifade ederek, HSG İnşaat Sahibi Seyfullah Gürbüz ve Yeni Belen Enerji İşletme Müdürü Ömer Hayyam Özgüven’e teşekkür belgelerini takdim etti. Aydın, bundan sonraki çalışmalarında başarılar dileği ile misafirleri makamından uğurladı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here