Kaza Geçiren İki Kişinin Cesedi 5 Ay Sonra Bulundu

0
329

erzin kaza2Erzin Yarıkkaya mevkiinde ormanlık alanda yaklaşık 5 ay önce uçuruma devrildiği belirlenen araçta iki kişinin cesedi bulundu. Necdet Güldalar’ın ailesinin yaklaşık 3 ay önce kayıp başvurusunda bulunduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Kuyuluk Mahallesinde çiftçilik yapan Arif Can, Yarıkkaya mevkisinde uçurum kenarındaki ormanlık alanda içinde ceset bulunan devrilmiş otomobili fark etmesi üzerine durumu Jandarma ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen jandarma ekibi, otomobilde yaptığı incelemenin ardından cesetlerin Necdet Gürdalar (57) ile Rahime Alagöz’e (33) ait olduğunu belirledi. Savcının incelemesinin ardından otomobil, AKUT ve AFAD ekipleri tarafından vinç yardımıyla yaklaşık 5 saatlik çalışma sonucu bulunduğu yerden çıkarıldı.

Adana Adli Tıp Kurumu’na getirilen ve emlakçılık yaptığı öğrenilen Rahime Alagöz ile Necati Güldalar’ın cesetlerinin tamamen çürüdüğü, kurşun ve delik izine rastlanmadığı belirtildi. Doku örnekleri alınan cenazeler ailelerine teslim edildi.

erzin kaza3

Alagöz Ailesi Necati Güldalar’ı Tanımıyor

Acı haberi duyunca cenazeyi almak için Adana’ya gelen Rahime Alagöz’ün kardeşi Bilal Alagöz, ablasının 5 ay önce evine telefon edip, ‘Akşama yemek hazırlamayın, ben dışarıdan yaptırıyorum’ dedikten sonra ortadan kaybolduğunu belirtti.

Eşi 7 yıl önce ölen ve 13 yaşındaki kızı Kader ile birlikte yaşayan Rahime Alagöz’ün kaçırılmış olabileceğini ileri süren annesi İslim Alagöz ise, Adli Tıp Kurumu önünde gözyaşlarına boğuldu. Genç kadından geriye kızının kaldığını söyleyen anne Alagöz; “Yavrum tek başına çocuğuna bakıyordu. Bu işin arkasında başka şeyler var” dedi.

Aynı otomobilde cesedi bulunan emekli memur Necati Güldalar’ı tanımadıklarını ifade eden Alagöz ailesi; “Kim olduğunu bilmiyoruz. Emlakçı olan kızımız, bu kişiye ev göstermeye gitmiş olabilir” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here