Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Yıldırım Emekli Oldu

0
189

kaymakam yazı işleri1İskenderun Kaymakamlığında yaklaşık 35 yıldır Yazı İşleri Müdürü olarak görev yapan ve bu görevini başarıyla sürdüren Ekrem Yıldırım, emekliye ayrıldı.

İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit ve ilçede faaliyette bulunan kamu kurum ve kuruluşlarının şube müdürleri ile öğle yemeğinde bir araya gelen Ekrem Yıldırım, duygulu bir veda konuşması ile başta mülki idare amiri olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarına veda etti.

Ekrem Yıldırım yaptığı konuşmasında; yaklaşık 35 yıldır sürdürdüğü hizmet süresi içerisinde görevini en iyi şekilde yerine getirme gayretinde olduğunu ve her daim daire amirleri ile işbirliği ve koordineli olarak çalıştıklarını ve bu birliktelikten dolayı büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti.

kaymakam yazı işleri2

Onuruna verilen yemeğe katılımlarından dolayı çalışma arkadaşlarına teşekkürlerini ileten Ekrem Yıldırım; “Sizin gibi değerli mülki amirimi, çalışma arkadaşlarımı, kısacası tüm kadim dostlarımı unutmayacağım” diyerek konuşmasını tamamladı.

Gayretli çalışmalarından dolayı Ekrem Yıldırım’a teşekkür eden Kaymakam Hasan Özyiğit, günün anısına İskenderun’u simgeleyen güvercin işlemeli fincan takımı hediye etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here