Kaymakam Özyiğit; “30 Ağustos Zaferi Her Türlü Yokluğa Rağmen Kazanılmıştır”

0
101

zafer bayramı kutlama3İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, 30 Ağustos Zaferinin 93. yıldönümü nedeniyle yazılı bir kutlama mesajı yayınladı.

30 Ağustos Zaferi’ni, tarihimizin en önemli dönüm noktalarından birisi olarak nitelendiren Kaymakam Özyiğit; “30 Ağustos Zaferi, ülkemizi parçalamak ve milletimizi esaret altına almak isteyen devletlere karşı tüm imkânsızlıklara rağmen, Türk Milleti’nin sarsılmaz azmi, birlik ve beraberliği, inancı, vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazanılmıştır.

Tüm tarihi boyunca bağımsız yaşamayı ülkü edinmiş Yüce Milletimiz, tarihinden aldığı onuru, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ya İstiklal Ya Ölüm” sözleriyle perçinleyerek onun komutasındaki kahraman ordumuzla 30 Ağustos tarihinde muhteşem bir zafere imza atmıştır. Her türlü olumsuzluğa ve yokluğa rağmen kazanılan bu büyük zaferle, Yüce Milletimizin vatan sevgisi ve bağımsızlık ülküsü önünde hiçbir gücün duramayacağı tüm dünyaya ilan edilmiştir. Bizlerde kahraman atalarımızdan aldığımız güçle, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği çağdaş uygarlık yolunda kararlı bir şekilde ilerlemek ve ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarmak için birlik ve beraberlik içerisinde var gücümüzle çalışacağız.   

Bu inançla, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmet ve şükranla anıyor, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensuplarının ve tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en derin duygularımla kutluyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here