Karne Töreni Dr. Gani Bahadırlı’da Yapıldı

0
503

karne töreni1Başkan Dingil; “Çocuklarımıza Daha Güçlü Bir İskenderun Yaratmak İçin Çalışıyoruz”

2014 – 2015 Eğitim-Öğretim Yılı’nın 1.Döneminin sona ermesi münasebetiyle Cuma günü ilçemizdeki okullarda karne dağıtım töreni düzenlendi. Kentimizde protokolün katılım gösterdiği resmi tören Dr. Gani Bahadırlı Ortaokulunda düzenlendi.

Düzenlenen törene İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güven, Gani Bahadırlı Ortaokul Müdürü Y. İskender Gözüberk, 75. Yıl Anaokulu Müdürü Hasan Akdoğan ile çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

karne töreni2

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Dr Gani Bahadırlı 75. Yıl Anaokulu karne törenine katılarak, öğrencilere boyama kitabı ve kalem setinden oluşan hediyeler verdi. Minik öğrencilerle bir süre sohbet eden Kaymakam Özyiğit de, onlara okuma ve yazmanın öneminden bahsettikten sonra başarılarından dolayı tek tek tebrik ederek, birer de hediye verdi.

Anasınıfı girişinde çiçeklerle karşılanan Protokol üyelerine öğrenciler tarafından hazırlanan sürpriz hediyeler verildi. Hazal isimli kız öğrenci tarafından Başkan Amca hoş geldin diyerek Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e hediyesi verildi. Anasınıfı öğrencilerine ara dönem karneleri de İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Gözüküçük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güven tarafından teslim edildi.

karne töreni3

Okul bahçesinde bir süre velilerle sohbet etme imkânı bulan Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Bu çocuklar bizlerin geleceği. Onlarla daha güzel, daha güçlü bir İskenderun yaratmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bugünde onların sevincine ortak olmak üzere geldim” dedi. Vatandaşlar ise Belediye hizmetlerinden memnuniyetlerini ifade ederek, kendilerini yalnız bırakmadıkları için, Başkan Seyfi Dingil’e teşekkür ettiler.

İskenderun Gani Bahadırlı Ortaokulu başarı törenine de katılan Belediye Başkanı Seyfi Dingil, örgencilerin sevgi gösterileri arasında kaldı. Okul bahçesinde yapılan Başarı töreninde okulun ve İskenderun’un ismini başarıyla temsil eden öğrencilere takdir belgeleri ve çeşitli hediyeler verildi. TEOG sınavında, bölümünde Türkiye Birincisi olan 8-C sınıfı öğrencisi İrem Zortaş’a ödülü İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit tarından verildi.

karne töreni4

Türkiye Güreş Şampiyonasında Türkiye birincisi olan 8-A sınıfı öğrencisi Serkan Ekinci de Belediye Başkanı Seyfi Dingil tarafından ödüllendirildi. Başarılı sporcuyla yakından ilgilenen Başkan Seyfi Dingil, üst üste 3 yıldır Türkiye Şampiyonu olan öğrenciyi İskenderun’un adını başarıyla temsil ettiği için ayrıca kutladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güven de Yıldız Erkek Voleybol Hatay İl üçüncüsü Takımı sporcularına madalyalarını vererek, başarılar diledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here