Karayılan Spor Tesisleri Amatör Takımlara Açılacak

0
18

İskenderun Dış Sahanın yükünü hafifletmek ve futbolcuların daha rahat spor yapabilmeleri için harekete geçen Belediye Başkanı Mehmet Dönmez’den müjde…

Bilindiği üzere, Karayılan, Azganlık, Denizciler, Sarıseki ve Bekbele’de bulunan takımların da maçlarını İskenderun Dış Sahasında oynamalarından dolayı, zaman-zaman tıkanıklıklar yaşanıyor ve takımlar antrenman bile yapamıyorlardı. Bazı takımlar da antrenman yapamadan maç yapmak zorunda kalıyordu.

İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, İskenderun Dış Sahasının yükünü hafifletmek, takımların daha rahat antrenman ve maçlarını yapabilmeleri için İskenderun Belediyesine ait Karayılan Spor Tesislerinin amatör takımlara açacaklarını söyledi.

Sakarya Mahallesindeki Spor Tesisleri Yıldızlara Açılacak

Bu arada, yine İskenderun Dış Sahasının yükünü hafifletmek için yoğun çaba içerisine giren İskenderun Belediyesi, Başkan Mehmet Dönmez’in girişimleriyle Sakarya Mahallesinde bulunan spor tesisleri de gerekli tadilat yapılarak, geleceğin yıldız futbolcularına açılacak. Burada amatör takımların alt yapısı olan U-11, U-12, U-13 takımlarının maçlarının burada oynanması hedefleniyor.

Hatay ASKF’den Başkan Mehmet Dönmez’e Teşekkür

Hatay Amatör  Spor Kulüpler Federasyonu (ASKF) Başkanı Haluk Görün, Karayılan  Spor Tesisleri ve Sakarya Spor Tesislerini tüm Amatör Kulüplere açama sözü veren İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez’e teşekkür mesajı yayınladı.

Başkan Görün mesajında; “Hatay genelinde  spor tesislerimizin istenilen düzeyde olmaması hem amatör spor kulübü yöneticilerini ve sporcularını zor durumda bırakmaktadır. İskenderun Belediye Başkanımız Mehmet Dönmez’in Karayılan spor tesislerini tüm amatör kulüplerine açma müjdesi sevindiricidir.

Bununla birlikte Sakarya Mahallemizde bulunan spor tesislerinin de tadilatının yapılarak (U-11), (U-12), (U-13) yaş gruplarının oynayacağı şekilde geleceğin yıldız sporcularına tahsis edileceğine dair çalışma içerisinde olması ayriyeten bizleri mutlu etmiştir. Hatay ASKF yönetimi olarak İskenderun Belediye Başkanımız Mehmet Dönmez’e teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here