Karasayar; “Polislerimiz, Görevlerini Yasalara Bağlılıkla Yerine Getiriyor!”

0
102

polis haftası-karasayarAk Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar Polis Teşkilatının 170. kuruluş yıldönümü nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı. Polis teşkilatının ülkemizin bölünmez bütünlüğüne sahip çıkacağına işaret eden Karasayar, mesajında ayrıca şunları ifade etti;

“Türkiye Cumhuriyeti’nin köklü ve temel kurumlarından biri olan Polis Teşkilatımızın 170. kuruluş yıldönümünü kutluyoruz. Milletimizin huzur ve güvenliğinin sağlanması, yasaların uygulanması ile demokratik düzenin, temel hak ve özgürlüklerin korunması gibi önemli görevler üstlenen Emniyet Teşkilatımız ve polisimiz, bu görevlerini Anayasa ve yasalara bağlılıkla yerine getirmektedir.

Polis Teşkilatımız, halkımızın güvenini kazanmış, vatandaşlarımızın desteği ile görevini ifa etmektedir. Polisimizin vatandaşlarımızla iyi iletişim kurarak, bu güveni zedeleyecek tutum ve davranışlardan özenle kaçınacağına, halkımıza en iyi hizmeti sunabilmek çabası içinde olacağına inanıyorum. Polis Teşkilatımızın yeniliklere ve gelişmelere açık olmak, değişimlere uyum sağlamak amacıyla, altyapı, eğitim düzeyi ve teknoloji kullanımındaki atılımlarını bu kapsamda önemsiyor ve her zaman destekliyoruz.

Polis Teşkilatımız ülkemizin, bölünmez bütünlüğüne sonsuza dek sahip çıkacak ve üstlendiği tüm görevleri yasalar çerçevesinde yerine getirmeyi her zaman sürdürecektir. Kuruluş yıldönümü vesilesiyle Polis Teşkilatımızın görevleri esnasında şehit olan mensuplarına Allah’tan rahmet, gazilerimize uzun ömür diler, çalışanlarına da sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here