Karasayar; “Kızılay, Halkımızın Gönlünde Taht Kurmuştur”

0
45

kızılay haftası1Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, içerisinde bulunduğumuz Kızılay Haftası dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınladı.

Mesajında, Türk Kızılay’ının, 1868 yılından bu yana savaş ve doğal afetler karşısında, insanların acılarını dindirmeye ve yaralarını sarmaya çalışan en köklü ve güçlü yardım kuruluşlarımızdan biri olduğunu vurgulayan Karasayar, Türk Kızılay’ının, üstlendiği görevi kurulduğu günden bu yana başarıyla yerine getirdiğinin altını çizdi.

Türk Kızılay’ının, istiklal mücadelesinde, cephedeki hizmetleriyle, zaferin kazanılmasında çok büyük paya sahip olduğunu da hatırlatan Milletvekili Karasayar; “Zor şartlar altındaki insanlar için bir güven kaynağı olan bu kuruluşumuz, yaptığı güzel hizmetleriyle halkımızın gönlünde taht kurmuştur. Kızılay’ın İlimizde yürüttüğü çeşitli kampanyalar, Kızılay’ın işlevselliğinin güzel örneklerindendir. İlimizde bu faaliyetlerin yürütülmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyor, vatandaşlarımızı yardımlarıyla Kızılay’a desteklerini devam ettirmeye davet ediyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here