Kaldırım Onarım Çalışmaları Yarım Yamalak Yürütülüyor

0
307

kaldırım çalışmaları1Belediye Yönetimi Nihayet Kış Uykusundan Uyandı! Ancak Kaldırım Onarım Çalışmaları Yarım Yamalak Yürütülüyor

Adeta harabe yığınını andıran delik-deşik kaldırımlar kentin hemen-hemen her yerinde göze çarpıyor. Her gün binlerce vatandaşın yürüdüğü kaldırımların 15 ay gibi uzun bir süre geçmesine rağmen onarılmaması ise vatandaşlarca şikâyet konusu oluyor.

kaldırım (4)

İskenderun Belediyesi, kentin birçok yerinde hizmetlerine devam ederken, bazı işlerinse yarım kaldığı gözlerden kaçmıyor. Yapımı ya da onarım tamamlanmamış kaldırımlar ise büyük tehlike arz ediyor. Yayaların delik deşik halindeki kaldırımlara takılıp düşme tehlikesiyle karşılaşılmaması için, bazen yollarından yürümeyi tercih ettikleri gözlemleniyor. 15 ay boyunca ihmal edilen kaldırım onarım çalışmaları kaplumbağa hızıyla ağır-ağır yürütülüyor. Duyarlı bazı vatandaşlar, ‘sistemli, planlı ve düzenli’ bir çalışmanın hayata geçirilmemesi nedeniyle kaldırım onarımlarının tamamlanmasının uzun zaman olacağının anlaşıldığına işaret ediyor.

kaldırım (2)

Sitemkâr vatandaşlar, bir yer onarılırken henüz tamamlanmadan, ekiplerin “torpilli” bölgelere yönlendirilmeleri ile işlerin taksit-taksit ve yarım yamalak yürütüldüğünü belirterek, belediyenin konuya duyarsızlığının da gözden kaçmadığına vurgu yapıyor. Vatandaşların “Belediye Yönetimi nihayet kış uykusundan uyandı” şeklindeki yorumları da günün konusu olmaya devam ediyor.

kaldırım (3)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here