Kadro Sil Baştan!

0
305

körfez iskenderunspor11Geçtiğimiz Sezon Küme Düşerek, Bu Yıl 3. Ligde Mücadele Edecek Olan Körfez İskenderunspor, 14 Futbolcuyla Sözleşme İmzaladı. 4 Futbolcu ile Görüşmeler Devam Ediyor

Bu sezon Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele edecek olan Körfez İskenderunspor’un yeni sezon öncesinde 15 günlük Nevşehir Avanos Yıltok Otel Tesislerindeki kamp çalışmaları Teknik Direktör Ramazan Silin nezaretinde devam ediyor. Turuncu-Mavililer sezon öncesinde14 futbolcu ile sözleşme imzalarken, 4 futbolcuyla da görüşmelerini sürdürüyor.

körfez iskenderunspor12

Körfez İskenderunspor Basın Sözcüsü Cevdet Ünal, yeni sezon öncesi yapılan transferlerle ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Daha önce prensipte anlaştığımız Ercan Güneri, İhsan Uğur Göktaş (Etimesgut Belediyespor), Burak Bukel (Aksarayspor), Göktuğ Uzunoğlu (Çatalcaspor), Oğuzhan Öztürk (Niğde Belediyespor), Soner Özdemir, Emre Demirel (Kahramanmaraşspor), Osman Yıldırgan (Van Belediyespor), Fırat Bingöl (Tavşanlı Linyitspor),Ömer Kızıldağ (Hatayspor), Mehmet Akif Önal (Erzincan Refahiyespor), Ömer Emir (Sivas 4 Eylül Belediye), İsmail Çiçek (Silivrispor) ve Tugay Pınar (Bozdoğan Belediyespor) ile resmi sözleşme imzaladık. Ayrıca 4 futbolcuyla da transfer görüşmelerimizi sürdürüyoruz” dedi.

Körfez İskenderunspor Teknik Direktör Ramazan Silin’in yardımcılıklarını Hakan Erhalaç (Yardımcı Antrenör), Ayhan Yakar (Kaleci Antrenörü), Mete Kahraman (Kondisyoner) yapıyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here