Kadın ve Çocuklar İçin Kadın Dayanışması

0
74

ATSİAD Kadın Komitesi ve Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği El Ele…

Akdeniz Tüccar ve Sanayici İş İnsanları Derneği (ATSİAD) Kadın Komitesi Başkanı Gülden Özdemir ve beraberindeki komite üyeler, İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneğini ziyaret ettiler.

ATSİAD’lı kadınların ziyaretinde Dernek Başkanı Çakmaklı, yönetim kurulu üyeleri; Suzan Bıçakçı, Dilek Şencan, Arzu Kireççi, Gönül Hadra, Ümit Günay, Akide Ahi, Dernek Kurucu üyesi Gazeteci Serpil Korkmaz hazır bulundu.

Ziyarette; ATSİAD Kadın Komitesi Başkanı Gülden Özdemir ve Kadın Komite Üyelerinden Av.Aylin Akbay Rende, Çiğdem Saçan, Pınar Ceritbinmez, Nesrin Köybaşı ile Emine Aslan, derneğin kadın ve çocuklara yönelik çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgiler aldılar.

ATSİAD Kadın Komitesi üyeleri, geliri derneğe bırakılmak üzere geçtiğimiz haftalarda düzenledikleri karaoke etkinliğinden elde ettikleri gelir ile çocuklar için giyim kuponunun yanı sıra Rende Petrol’ün katkılarıyla 40 çocuğun faydalanacağı oyun kuponunu da Dernek Başkanı Zeynep Çakmaklı’ya teslim ettiler.

ATSİAD Kadın Komitesi Başkanı Gülden Özdemir ve İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği Başkanı Zeynep Çakmaklı ve üyeler, toplumsal dayanışma adına kadınlar olarak ortak birçok çalışmaya imza atacaklarını; “Önümüzdeki süreçte de kadın ve çocuklara yönelik örnek gösterilecek faaliyetlerimiz olacaktır” şeklinde dile getirdiler. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here