Jimnastikte Büyük Başarı!

0
302

jimnastik1Namık Kemal Ortaokulu Küçük Kızlar Jimnastik Takımı İl Birincisi Oldu

Okullar Arası Küçükler ve Minikler Türkiye Şampiyonasının Hatay ayağında, 12 Nisan günü gerçekleştirilen il şampiyonasına katılan İskenderunlu jimnastikçiler büyük başarı elde ettiler. Şampiyonada takım olarak il birincisi olan Namık Kemal Ortaokulu Küçük Kızlar Jimnastik takımı, il şampiyonluğunun ardından Bolu’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil etmeye de hak kazandılar.

Müsabakalara katılan İskenderunlu küçük jimnastikçileri yetiştiren İskenderun Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Fahri Jimnastik Antrenörü Mehmet Ciğerli, il birinciliğinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, elde edilen başarıyı öğrencileriyle ziyaret ettiği Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali Arıkoğlu ile paylaştı.

Şampiyona ile ilgili bilgi veren Ciğerli; “İl şampiyonasında farklı okullarda eğitim gören sporcularım, 11 madalya ile kentte döndüler. Küçük Kızlarda ise şampiyonaya katılan Namık Kemal Ortaokulu takımı da il birinciliği elde etti. Okul takımımız, 5-10 Mayıs tarihleri arasında Bolu’da gerçekleştirilecek olan Türkiye şampiyonasında ilimizi temsil etmeye de hak kazandı” diye konuştu.

Elde edilen bu başarının kendilerini gururlandırdığını söyleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Arıkoğlu ise; “İskenderun’da sportif alanda hedefimiz 2021 yılında yapılacak olan olimpiyatlara İskenderunlu sporcularda göndermektir. Öğrencilerden tek isteğim, antrenörlerini söylediklerini iyi dinlesinler” dedi. Müdür Arıkoğlu, başarılı öğrencilere birer tişört dağıttı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here