Jan Baram Yeniden Başkan

0
541

hatayspor kongre1Gergin ve tartışmalı geçen kongrede Hataysporlu delegeler oy birliği ile istikrarı tercih etti

Hatayspor Kulübü Derneği’nin önceki gün yapılan olağanüstü genel kurulunda Jan Baram başkanlığındaki yeni yönetim delegelerin oybirliği ile göreve seçildi. Belediye nikâh salonunda yapılan ve büyük ilgi gören kongrede divan başkanlığını Hamza Ezer, divan üyeliklerini Necdet Bök ve İsmail Karaoğlan yaptı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın birlikte okunmasının ardından başlayan kongrede zaman-zaman gergin ve tartışmalı anlar yaşandı. Eski başkanlardan Hikmet Çinçin, özellikle tüzük değişikliklerine itiraz ederek kongrede konuşma yaptı.

Hatayspor Başkanı Jan Baram, Çinçin’in endişelerine cevap vererek genel kurul delegelerine değişecek bu maddelerle ilgili bilgiler verdi. Yine eski başkanlardan Mehmet Şaşmaz’da sert üslupla bazı eleştirilerde bulundu. Konuşmaların ardından tüzük maddeleri tek oylamaya sunuldu. 5 muhalif oyun haricinde salonda bulunan tüm delegeler oy çokluğu ile tüzük değişikliğini kabul etti.

Gündemin son maddesi olan seçim bölümünde Jan Baram başkanlığındaki divan heyetine teslim edildi. Bu gelişmeler üzerine Mehmet Şaşmaz başkanlığındaki liste çekildiğini açıkladı. Tek liste ile açık olarak yapılan seçim sonunda yeni yönetim oy birliği ile Hatayspor’a hizmet için göreve seçilmiş oldu. Hatayspor’un yeni Yönetim ve Denetim Listesi şu şekilde oluştu:

hatayspor kongre2

Yönetim Kurulu: Jan Baram, İbrahim Ethem Sunar, İlmittin Boz, Osman Oğuzhan Çolak, Adnan Çalışkan, Mehmet Güzelmansur, Emir Kavvasoğlu, Beşir Kemal Ustaoğlu, M.Sabit Karadeniz, Murat Ömeroğlu, Mehmet Özkan, Mehmet Güçlü, Aydın Toksöz, Galip Hamzaoğlu, Hikmet Günsay, Mehmet Savaş, Mehmet Yumuşak, Hatay Tamer, Mithat Baklacı, Fuat Bat, Cengiz Özcan. (Yedek): Hikmet Güzelmansur, Tuncay Daşkıran, M. Gökhan Süral, Memduh Deveci, Nebil Suadioğlu, Rufail İğne, Memmet Gece, Mustafa Savaş, Celal Çolak, Fatih Karaoğlan.

Denetleme Kurulu: Hasan Küçüköğretmen, Edip Demir, Gazi Hurigil. (Yedek): Ganim Demircioğlu, Yavuz Tosyalı, Mehmet Karaoğlan.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here