İznin Ardından Yeniden Topbaşı!

0
40

İskenderunspor, bir günlük iznin ardından dün gerçekleştirdiği antrenmanla yeni sezon hazırlıklarına devam etti.

TFF 2. Lig temsilcimiz İskenderunspor, bir günlük iznin ardından dün gerçekleştirdiği antrenmanla yeni sezon hazırlıklarına devam etti. Turuncu-Mavililer yeni sezon öncesi antrenmanlarda salon çalışmalarına da oldukça önem veriyor.

Turuncu-Mavili 2. Lig temsilcimiz İskenderunspor, yeni sezonun hazırlıklarını İskenderun Mehmet Kurt Tesislerinde, Teknik Direktör Gürkan Aslan nezaretinde sürdürüyor. Takım bir günlük iznin ardından dün yeniden topbaşı yaparak hazırlıklarına devam etti.

Sabah antrenmanında salonda çalışan İskenderunsporlu futbolcular öğleden sonra da Gürkan Aslan önderliğinde sahada antrenman gerçekleştirdi. Teknik Direktör Aslan; “Futbolcularımıza verdiğimiz bir günlük iznin ardından yeniden topbaşı yaparak hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Salon çalışmaları ile güç depoluyoruz ve öğleden sonraki antrenmanlarda da teknik ve taktik ağırlıklı çalışmalar yapıyoruz. yeni sezona hazır olmak için elimizden geldiğince çalışıyoruz” dedi.

Turuncu-Mavililer 15 Temmuz’da başladıkları 1. etap kamp çalışmalarını 29 Temmuz tarihine kadar İskenderun’da yapacak.

Bolat’tan TFF’nin Yeni Başkanına Başarı Mesajı

Kulüp Başkanı Hakan Bolat ise kişisel sosyal medya hesabından TFF’nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nu tebrik etti. Bu süreçte görevi layıkıyla yapacağına inandığı Hacıosmanoğlu’nu desteklediğini sözlerine ekleyen Bolat; “Bundan 4 ay önce de büyük bir sorumluluk üstlenerek TFF seçimleri için imzalar topladık. Gelinen süreçte Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı görevini layıkıyla yapacağına inandığım değerli dostum İbrahim Hacıosmanoğlu büyük bir teveccüh ile seçimi kazandı.

Bizler süreç başından itibaren Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu’nu, Sayın Mecnun Odyakmaz’ı ve Yönetim Kurulunu desteklemenin ülke futbolumuz adına daha isabetli bir karar olacağına hep yürekten inandık. Öyle de olacaktır İnşallah. Kendilerine; şahsım, İskenderunspor ve camiam adına can-ı gönülden başarılar diliyorum” diyerek Hacıosmanoğlu’na gönülden desteklediğini belirtti. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here