İTSO’da Sertifikalı Tarım ve Gıda Teknik Girişimcilik Eğitimi Düzenlendi

0
25

TOBB Hatay Kadın Girişimciler Kurulu, Uluslararası Göç Politikaları Geliştirme Merkezi (ICMPD) Teknik Girişimcilik Projesi kapsamında Sertifikalı Tarım ve Gıda Teknik Girişimcilik Eğitimi’ni İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirdi.

Avrupa Birliği tarafından onay alan sertifikalı eğitim programı ile kadın girişimciler uzman eğitmen ve men torlar ile birlikte iş planlarını hazırlama konusunda yetkinlik kazandılar. Eğitim sonunda verilen sertifika ile Uluslararası Göç Politikaları Geliştirme Merkezi (ICMPD)'nin ileride açılacak hibe programlarına başvuru yapanlara gerekli öncelik verilmesi konusunda kolaylıklar sağlanacaktır.

2 gün süren eğitim programının son gününde uzman eğitmen ve Men torlar, davetleri ve ev sahiplikleri için TOBB Hatay Kadın Girişimciler İl İcra Kurulu Başkanı Yeşim Ugutmen’e çiçek takdim ettiler.

Yeşim Ugutmen ise eğitmenlere, verimli geçen ve katılımcılar için oldukça faydalı bilgiler içeren eğitim programı için teşekkürlerini iletti. Bölgemizdeki kadın girişimcilerin gelişmesi ve güçlenmesi için gerekli adımları atmaya devam edeceklerini belirtti. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here