İTSO’da 2015 Yılının İlk Meclis Toplantısı Yapıldı

0
74

itso-meclis3İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO)’da 2015 yılının ilk Meclis toplantısı Meclis Başkanı Servet Ugutmen Başkanlığında gerçekleştirildi. İTSO Ocak ayı Meclis toplantısında gündem dışı söz alan İTSO Vakfı Başkanı Doğan Eren, vakfın sorunları ve genel durumu hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi. İTSO Meclisinde Meclis Bütçe Komisyon Üyesi Ali İnal, yapılan harcamalar ve bütçe ile ilgili üyeleri bilgilendirdi. İTSO’nun 2015 yılının ilk meclis toplantısına yeni seçilen Meclis üyeleri Nadir Kaysar ve Mehmet Tümkaya’da katıldı.

İTSO yönetim kurulu üyesi Necat Özkaya, 2014 yılı bütçesi ile ilgili meclis üyelerini bilgilendirdi. 2015 yılının ilk meclis toplantısında konuşan İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise; “Odanın çalışma sürecinde çok önemli tespitler var. Göreve geleli 19 ay oldu, geldiğimiz günden bu yana mecliste ilk defa odanın sorunlarını konuşmaya başladık.

itso-meclis4

Yaklaşık üç aydır yönetimdeki arkadaşlarla birlikte odamızın çalışmaları ve hesap inceleme komisyonu ile birlikte uyum içerisinde çalışıyoruz. Kendi iş yerimizde olmadığı kadar burada yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte gelirler ve her türlü harcamalara özen gösterdik. Oda ve yönetim olarak harcamalarımıza çok dikkat ediyoruz” şeklinde konuştu.

Gündem dışı söz alan İTSO Meclis üyesi Erol Aygen ise; “Türkiye’nin bir çok odalarında Küçük ve Orta ölçekli sanayicilerin inim inim inlemelerin duyuyoruz. Biz kobiler çaresizlik içerisindeyiz ve sahiplerimiz de yok.  İşletmelerin en önemli konularından bir tanesi, çevrilebilme borç yükünü bilememeleri, bu hepimizi için önemli bir konu, küçük ve orta ölçekli işletmelerin ikinci ve üçüncü kalemleri ise banka giderleridir” şeklinde konuştu. İTSO 2015 Meclis toplantısında 2014 yılı Aralık ayı mizanı da görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here